Actualitzacions de COVID 19: Som aquí per a vostè durant aquest temps de necessitat. Llegir més
Utilizamos cookies, ¿estás de acuerdo? Info Acceptar
ca

Preguntes més freqüents sobre l'avortament a Girona

A vostè li poden sorgir molts dubtes o preguntes que ens plauria respondre quan truqui o visiti la clínica de Centre Mèdic Aragó. A continuació li detallem la resposta a algunes qüestions que ens pregunten més freqüentment:

Quant costa un avortament a Girona?

Si es decanta per l'avortament farmacològic (embarassos de fins a 9 setmanes), el preu és de 370€

Per contra, si prefereix avortar mitjançant cirurgia, els preus oscil·len entre 340€ i 1.850 €, depenent de la situació. Consulta aquí els nostres preus per avortament a Girona.


I si canvi d'opinió, què passa?

En qualsevol moment vostè pot canviar d'opinió ja que el nostre desig és que estigui totalment segura de la decisió que s'hagi de prendre. Truqui al 972 41 32 60 per cancel·lar o reprogramar la seva cita. També pot trucar si desitja i reservar cita perquè l'assessorem sobre les diferents opcions davant un embaràs no desitjat.

He veure l'ecografia?

Vostè no veurà cap imatge si no ens ho demana expressament.

El servei és confidencial?


Al 100%. Mantenim tota la informació de forma segura i només vostè ens pot autoritzar si la facilitem a una altra persona de la seva confiança. Entenem la necessitat de confidencialitat i tenim el deure legal de protegir la seva privacitat.

Per què he de donar les meves dades personals?

Per atendre la seva sol·licitud d'avortament amb seguretat i de forma legal hem de recopilar una informació mínima i indispensable. Protegim sempre escrupolosament tota la informació que ens proporciona i la utilitzarem exclusivament per poder oferir-li la millor atenció d'acord a les seves necessitats.

Tenir un avortament augmenta la meva probabilitat de contraure càncer de mama?

En cap cas, ja que no hi ha cap relació comprovada entre el càncer de mama i l'avortament.

L'avortament pot afectar futurs embarassos?

Si no ha tingut complicacions durant el procediment, no tindrà cap problema en quedar-se embarassada en el futur. No hi ha estudis que corroboren la connexió entre un avortament i un futur embaràs, embaràs ectòpic o altres complicacions de l'embaràs. Un professional de la salut li explicarà al detall tots els riscos coneguts i les complicacions del mètode per avortar que ha escollit.

Pot la meva parella quedar-se amb mi?

La seva parella o acompanyant podrà acompanyar-la en tot moment, excepte en la cirurgia o recuperació, ja que la nostra obligació i desig és protegir sempre la privacitat de les pacients. Un cop finalitzada la intervenció, la seva parella o acompanyant es retrobarà amb vostè a l'habitació.

Sobre el tractament

Avortar fa mal?

Això depèn del tipus d'avortament que triï i del seu propi límit de tolerància al dolor. Li farem el mes còmode possible.

Aspiració fins a les 12 o 14 setmanes amb anestèsia boja: Vostè sentirà còlics similars al dolor d'una regla forta. Li donarem unes pastilles per alleujar el dolor i li injectarem una anestèsia local al coll de l'úter.

Aspiració fins a les 12 o 14 setmanes amb sedació: vostè està adormida lleugerament i no sent dolor ni molèsties. Se li administra la sedació a través d'una via que el col·loquen al braç.

Dilatació i evacuació de 15 a 22 setmanes amb sedació: No sentirà res perquè vostè estarà adormida i no sentirà cap dolor durant el procediment.

Avortament farmacològic fins a 9 setmanes: Vostè sentirà un dolor més fort al d'una regla normal. Li donarem unes pastilles analgèsiques que contenen paracetamol amb codeïna i si amb això no aconsegueix controla el dolor li donarem una recepta de Nolotil en ampolles.

El fetus sent alguna cosa?

Els treballs d'investigació actuals demostren que els sentits del fetus no es desenvolupen prou com per sentir dolor abans de les 28 setmanes de gestació.

Quin és el millor mètode per avortar?

El millor mètode per avortar depèn de les setmanes que tingui, els resultats de la seva avaluació mèdica i la seva preferència. El tipus de procediment per avortar que li recomanarem estarà basat en la nostra opinió clínica i la nostra guia de bones pràctiques. Conversarem de tot això amb vostè abans del tractament.

Quins són els riscos de l'avortament?

El procediment de l'avortament que seguim en Centre Mèdic Aragó a Girona és molt segur, sobretot en les primeres setmanes d'embaràs. Per exemple, no és el mateix realitzar un aborot de menys de 10 setmanes a una pacient sana i sense cap factor d'alt risc que una pacient que està entre 20-22 setmanes amb múltiples cesàries i malalties concomitants. L'índex de complicacions és menor que quan es retira un queixal. Evidentment, cap procediment clínic està exempt de risc i en la clínica se li expliquen tot i cada un d'ells.

Després de la intervenció

Després de la intervenció, com em sentiré?

En general, la recuperació és bastant ràpid i sense complicacions. La gran majoria de les pacients senten alleugeriment després de la intervenció, però hi ha altres que se senten culpables o tristes. Posem a la disposició de les nostres pacients de manera gratuïta el nostre personal de psicologia i assessorament post avortament. Si és el teu cas, pots trucar-nos al 0034 452 99 30 per demanar una cita a la nostra clínica d'avortament de Girona.

Tindré molt sagnat? Durant quant de temps?

La majoria de les pacients sagnen entre 1 i 2 setmanes, així que el nostre consell és que utilitzi compreses. El sagnat és com una regla normal o fins i tot menys (pot haver alguns petits coàguls de sang). Després de l'avortament quirúrgic, algunes dones no experimenten sagnat fins a la propera regla.

Si sangés abundantment que taqués 2 o més compreses en menys de 2 hores seguides, poseu-vos en contacte amb la clínica en la línia d'atenció al pacient 0034 934.529.930 per obtenir assessorament urgent.

Puc utilitzar tampons?

El nostre consell que durant aquestes 1/2 setmanes utilitzi compreses. Els tampons es poden usar per al seu pròxim període menstrual.

Quan puc tenir relacions sexuals?

Eviteu el sexe durant 1 setmana i recordi que pot quedar-se embarassada gairebé immediatament després de l'avortament.

Necessitaré demanar la baixa laboral?

Generalment, les dones tornen a la seva rutina normal al cap de dos dies. Aconsellem que es faci una vida normal, no fer repòs absolut. Si està per casa, realitzi passejos per afavorir les secrecions cap avall.

Telèfon de contacte clínica Girona

Barcellona
972413260

Horari d'atenció clinica Girona

C/ Impressors Oliva, 1 - Girona 17005
Dilluns a Divendres
8:00 AM - 9:00 PM 
Dissabtes
9:00 AM - 2:00 PM

Contacte

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible: citas@centromedicoaragon.com

Contacte

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible: citas@centromedicoaragon.com