Actualitzacions de COVID 19: Som aquí per a vostè durant aquest temps de necessitat. Llegir més
Utilizamos cookies, ¿estás de acuerdo? Info Acceptar
ca

Actualitzacions de COVID 19

Som aquí per a vostè durant aquest temps de necessitat.

Centre Mèdic Aragon aquí per a vostè durant aquests temps incerts. Seguim oberts i brindant serveis essencials d'avortament a el temps que prioritzem la seguretat, la comoditat i el benestar dels nostres pacients. A la llum de la pandèmia de COVID-19, seguim totes les pautes el Ministeri de Sanitat i de l'OMS (Organització Mundial de la Salut) els i prenem precaucions addicionals per garantir la màxima seguretat per als nostres pacients i personal.

  1. Abans d'arribar a la clínica, cada pacient és examinat per telèfon per detectar qualsevol símptoma o possible contacte amb qualsevol persona que tingui COVID-19. També li demanem a cada pacient que porti només una persona d'acompanyant a la seva cita.
  2. A la clínica, el nostre model d'atenció privat centrat en el pacient ens permet mantenir fàcilment la distància entre els pacients. Les nostres sales d'espera són privades i treballem per garantir que les pacients no vegin a altres pacients o visitants, com sempre.
  3. Estem avaluant a tots els que ingressen a la nostra clínica per detectar símptomes, inclosa febre, i immediatament escoltaremos a les pacients a la seva àrea privada. Allà, el nostre personal proporcionarà màscares als pacients i visitants i els demanarà als pacients i a la seva persona de suport que es rentin les mans.
  4. El nostre personal també està prenent precaucions addicionals per garantir la seva seguretat. Portem màscares i un altre equip de protecció personal. Estem netejant tots els taulells, mobles, manetes de les portes, interruptors de llum i altres superfícies usant netejadors a base d'alcohol entre cada pacient i en qualsevol moment que tinguem alguna preocupació. La clínica està impecablement neta!

Estem més compromesos que mai per continuar brindant als nostres pacients la millor atenció.

Telèfon de contacte clínica Girona

Barcellona
972413260

Horari d'atenció clinica Girona

C/ Impressors Oliva, 1 - Girona 17005
Dilluns a Divendres
8:00 AM - 9:00 PM 
Dissabtes
9:00 AM - 2:00 PM

Contacte

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible: citas@centromedicoaragon.com

Contacte

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible: citas@centromedicoaragon.com